Magea magnezijeva krema z eteričnimi olji vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine in je namenjena intenzivni negi kože. Je svežega zeliščnega vonja, njena ključna sestavina pa je magnezij.

Zakaj magnezij? Ker je eden izmed mineralov, ki jih naše telo potrebuje za normalno delovanje. Prispevka k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnotežju elektrolitov, energijski presnovi, delovanju živčnega sistema in mišične funkcije, sintezi beljakovin, psihološki funkciji, k ohranjanju kosti in zob in ima vlogo pri delitvi celic. Pomanjkanje magnezija je pogosto lahko vzrok za slabo počutje, utrujenost in krče .

Aromaterapevtsko kakovost zagotavlja certifikat Aromacert. Kombinacija štirih eteričnih olj ustvarja svež, prijeten zeliščni vonj in aromaterapevtsko delovanje. Eterično olje poprove mete vsebuje aktivno učinkovino monoterpenski alkohol mentol. V kombinaciji z mentolom, dokazano deluje analgetsko, protivnetno, antioksidativno, antispazmodično in ustvarja hladilni občutek na površini kože. Dopolnjuje ga (ta hladilni učinek) v aroma terapiji cenjeno tudi zaradi antiseptičnega in poživljajočega delovanja eterično olja evkaliptusa, z aktivno učinkovino 1,8 cineol, ki je pogosta sestavina masažnih olj. Eterično olje gaulterije, ki ga najdemo v mnogih izdelkih za nego razbolelega telesa, vsebuje metilsalicilat, pomaga odpravljati vnetna in bolečinska stanja in močno poveča lokalno prekrvavljenost.

Aromaterapevtsko delovanje in vonj zaokroži eterično olje limonske travez aktivno učinkovino citral, ki podpira blagodejno protibolečinsko delovanje. Pripravljen odstotek in mešanica eteričnih je varna za uporabo, ni pa priporočljiva za otroke do 3 leta starosti in nosečnice.
Magnezijevo kremo uporabimo po potrebi, priporočljivo pred, med in po povečani telesni aktivnosti. Kokosovo maslo ekološke pridelave, glicerin, čebelji vosek in mentol v njej, delujejo negovalno in osvežilno. Ob naporu, utrujenosti in povečani telesni aktivnosti pa deluje sproščujoče in blažilno. Izdelek je pakiran v ličnih 100 ml večslojnih tubah iz polietilena s pokrovom, ki omogoča da je izdelek vedno in povsod z vami. 110 g izdelka ob normalni, redni uporabi zadostuje za ves mesec.

Magea magnezijeva krema z eteričnimi olji ne vsebuje umetnih parfumov, arom in barvil. Ni testirana na živalih in ne vsebuje konzervansov

Shopping cart

0

V košarici ni izdelkov.

Hit Enter to search or Esc key to close