Blog thumbnail

MAGEA SHOT – PREHRANSKO DOPOLNILO Z MAGNEZIJEM, SEDMIMI VITAMINI IN CINKOM

Blog thumbnail

Dnevni odmerek za dobro počutje!!!

Naravno prehransko dopolnilo Magea Shot smo razvili s pomočjo avtorice številnih člankov s področja prehrane z ljubljanske zdravstvene fakultete, aktivne pohodnice, ki ve kaj naše telo na splošno pa tudi ob naporu potrebuje. Na podlagi njenega nasveta, smo poleg magnezija v napitek dodali vitamine C, D in skupine B ter cink. Skrbno smo torej izbrali sedem najpomembnejših vitaminov in dva minerala, ki jih naše telo dnevno potrebuje ter jim dodali naravna sladila in naravne arome borovnice, maline in grenivke. Zdrava in uravnotežena prehrana je najboljši vir vitaminov in mineralov, ko pa so zaloge izpraznjenje, sploh po naporni fizični dejavnosti ali pa v starosti, ko je absorpcija hranil iz živil manjša, je prehransko dopolnilo pametna izbira. Magea shot poleg vitaminov C, D, B1, B3, B6, B9, B12, magnezija in cinka vsebuje demineralizirano vodo in naravna sladila – xyilitol in stevia. Ne vsebuje maščob, ogljikovih hidratov, vlaknin, beljakovin ali soli. Je prijetnega vonja in okusa, pred uporabo ga je potrebno pretresti!

Magnezij med drugim prispeva k delovanju mišic. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob. Vitamin B9 folna kislina prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B prispeva k delovanju živčnega sistema. Vitamin B12 prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin B3 prispeva k ohranjanju zdrave kože. Vitamin B1 ima vlogo pri delovanju srca. Cink ima vlogo pri presnovi mikrohranil in maščobnih kislin.

OPOZORILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresi!

Shopping cart

0

V košarici ni izdelkov.

Hit Enter to search or Esc key to close